Benvinguts al paradís. Una contrada de relleu abrupte i muntanyós que ofereix façanes paisatgístiques i conques visuals diverses. La força visual i paisatgística d’aquesta terra és un dels elements més tradicionals i més representatius de la vall.

 

La vila de Camprodon és el centre neuràlgic d’una vall farcida de pobles pintorescos que s’estenen vora el riu Ter i el riu Ritort. Els nuclis de Llanars, Setcases, Vilallonga, Molló o Beget han estat fidels a l’arquitectura de muntanya i mantenen l’encant dels pobles rurals.

 

El patrimoni natural de la vall és senzillament impressionant, situada a l’extrem oriental del Pirineu Axial, la Vall de Camprodon veu alçar-se els gegants de granit de la serralada pirinenca: cims mítics com el Bastiments o el gra de Fajol ens acosten una mica més a prop del cel.

 

Aquest entorn, de neus abundants a l’hivern i d’una vegetació exuberant a l’estiu, és el bressol del naixement del riu Ter, el riu més important de la província de Girona i el tercer de Catalunya. Ulldeter, nom que reben les sitges on neix el Ter, i el seu entorn formen una xarxa de senders imprescindibles per a tots aquells amants de l’alta muntanya.

 

Si vols més informació de tot el que t’ofereix la Vall de Camprodon visita la web del portal turístic de la Mancomunitat
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme